STORT…..

Det er stort…. 

Jeg havde aldrig troede at det skulle lykkes mig at nå så langt. Inden for de sidste 3 år, er alt gået den rigtige vej 🙂 Selvom der har og er en stor kamp for at komme helt igennem corona situationen, så er kampen alt værd. Jeg er blevet distributør for det lækreste mærke. Jeg troede ikke at det var muligt at få fingerne i noget der kunne overgå det gamle mærke, men det kunne jeg og det er endda bedre. 🙂

Ritzy Nails blev udviklet for 4 år siden af en negletekniker. En kvinde der i mere end et årti har arbejdet med negle, som ved hvad der mangler i vores branche. Hun ved altid hvad der røre på sig og lytter til de efterspørgsler teknikker har 🙂 Jeg har i mine 15 år som teknikker prøvet mange produkter, men det mærke her overgår godt nok alle. Nu er jeg så kommet ind i en ny verden. En verden hvor jeg skal formidle mine produkter vider til andre tekniker. De skal prøve at arbejde med dem, så de selv kan mærke hvor fantastiske de er at arbejde med. Så jeg glæder mig til Danmark igen åbner så jeg har en mulighed for at fremvise de fantastiske produkter 🙂

Jeg arbejder altid efter at mine kunder kun skal have det bedste og jeg vil lige sige et STORT TAK til jer alle, fordi i altid er klar på at afprøve ting med mig. Også i den tid hvor jeg skulle afprøve lidt forskellige produkter. Tak for JER 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.