Lækre store lokaler

Så rykkede jeg endelig om i de nye lokaler. Jeg har længe gået og drømt om at skulle i større lokaler, men eftersom jeg har ingen husleje herhjemme har det skulle overvejes, da der selvfølgelig vil være det i nye lokaler.

Men så kom corona og da jeg fik lov at åbne igen, gjorde de nye retningslinjer at jeg fik pladsmangel. Der var kun tilladt at være 1 kunde, foruden mig i salonen. Det kan godt gå her i sommer med at de andre kunder venter udenfor, men jeg vil ikke byde dem det når efteråret kommer. I de nye lokaler må jeg have 15 kunder på én gang, så nu er kunderne ikke forvist til at stå udenfor 🙂

Der er kommet nogle tiltag efter corona, som jeg vil beholde fremover. Der vil altid være plexiglas mellem kunden og jeg. Alle skal spritte hænderne når de ankommer. Og efter hver kunde bliver der gjort ekstra rent. Alle skal være trygge i min salon og ikke være nervøse. Det er også derfor at jeg har sat priserne lidt op, da der er afsat yderligere ekstra tid af til hver behandling til rengøring.

Det er nu muligt at få et fodbad, så i med ro i sjælen kan komme direkte fra job og få Gel Polish på fusserne. Der skal i dog være opmærksom på hvilke tid i booker, om det er hvis i selv har nyvasket eller det er i salonen.

Jeg er desværre ikke helt færdig med salonen, men de ting der mangler skulle gerne være færdig inden for 14 dage. Det har heldigvis ingen betydning på kvaliteten af behandlingen eller på rengøringen, da det er det kosmetiske der mangler 🙂

Der vil blive sat et ekstra neglebord op, så mine elever/krusister vil kunne komme og få hjælp til evt problematikker de sidder med. Så hold øje med siden når jeg søger efter modeller til dem 🙂

Jeg har fået en ind som sammen med mig, vil lave nogle wellenes lørdage. Der kan man booke sig ind på lidt forskellige behandlinger (det er endnu ikke helt færdigt planlagt) og når man kommer vil der være frugt og bobler til kunderne. Planen er at man oveni i fodbade og Gel Polish også får massage af fod og underben. Plus man får håndmassage og en lækker plejende collagen handske på. Man vil også kunne booke en massage til evt hele kroppen. Hvis der er nok tilmelding er det noget vi vil fortsætte med engang i mellem. Der skal dog betales ved tilmelding og tilmeldingen er bindende.

Ja ikke nok med at jeg er flyttet i de nye lokaler, så laver jeg også et solcenter i samme bygning. Så har man spørgsmål ang solarierne kan man altid henvende sig inde hos mig og jeg er behjælpelig. Der vil være mulighed for betaling med kontant, mobilepay og gennem en sol app. Der kan også købes solcreme. Det er dog ikke helt færdigt endnu, men skal nok infomere jer når det åbner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.