Til forældrene

Dette indlæg er for at dele min viden med jer og håber virkelig at i vil gøre brug af den.

I er sikkert i fuld gang med at forberede konfirmationen og kjolen er sikkert i hus. Måske har jeres datter også fortalt hvordan hendes hår og negle skal se ud? Alt skal selvfølgelig være perfekt den dag. Det kan være svært at sige nej, når hun virkelig bare ønsker sig det.

Når man er 14 år, er man stadig et barn og der er ens negle ikke færdigudviklet. Derfor kan de ikke holde til at få lange kunstige negle på. Hvis i bliver afvist i en salon, hvor der er uddannet tekniker, når i kommer med jeres datter, er det en god salon. De har styr på neglens anatomi, og ved hvilken skade det ville kunne gøre, ved at lave lange kunstige negle på børn.

Der er mange steder hvor der bliver lavet behandlinger, hvor de ikke burde have gjort det. Der er de ofte ikke uddannet tekniker, eller også har de været på et weekendkursus hvor det teoretiske har været mangelfuldt. Fordi man har taget et kursus i Gel Polish eller nailart, gør ikke at man så kan lave kunstige negle med akryl eller gele.

Når i skal vælge en salon, så vælg en hvor der er tydelige certifikater på alle dem der laver behandlinger. De skal være certificeret negletekniker i enten akryl eller gele. Og alligevel er dette ikke en garanti for at de kan deres anatomi, så det skal i faktisk kunne vurderer som forbruger. Spørg hellere end gerne ind til deres produktkendskab vælg det sted hvor i kan få svar på alle jeres spørgsmål ang. fremgangsmåde og anvendelse af produkter. Alle produkter skal være EU godkendt.

Gel Polish er den bedste løsning (og eneste løsning efter min mening), hvis pigerne skal have en holdbar lak, og som ikke skader neglene. Dog vil jeg fraråde de steder hvor behandlerne klargøre den naturlige negl med en El-fil. Det er slet ikke nødvendigt og større risiko for at beskadige den naturlige negl.

Så hvis i allerede nu tager snakken med jeres piger, kan deres negle sagtens nå at vokse sig lange og pæne. Og så skal vi tekniker heller ikke være den trælse, som afviser pigerne. Vi kan ikke forvente at de/i skal kunne forstå et nej fra os, hvis de/i ikke kender til risikoen og skaderne der kan forekomme ved kunstige negle.

En tanke om “Til forældrene

  1. Helle Mølgaard Nielsen siger:

    Jeg har en datter på 11 år som bider negle – vi har prøvet ALT og vi er derfor på udkig efter nye metoder.
    Jeg tænkte på at det er muligt/en god ide at bruge kunstige negle (som ser naturlige ud) i en periode.
    Jeg har aldrig selv prøvet kunstige negle og har derfor ingen erfaring med det.

    Hvad tænker du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.