Så blev salonen færdig

Som mange ved, har jeg siden starten af sommeren, gået og renoveret min nye salon. Det har været nogle laaaaannnggee måneder, med fuld tid med kunder og derefter flere timer med renoveringen inden det var fyraften. Der har været tider hvor jeg har måtte undskylde over for mine helt igennem fantastiske kunder p.g.a jeg ikke var så god til at skjule min træthed og det udspillede sig i at jeg virkede enormt sur. Men jeg har VERDENS BEDSTE KUNDER og de har været meget overbærende og TAK FOR JER???

Jeg er så stolt hver gang at jeg møder ind i min salon og selvom jeg har været ved at kaste håndklædet i ringen, har det været ALT VÆRD. At kunne have salonen hjemme og en skøn salon, er med til at jeg kan holde mine priser nede. Jeg skal ikke betale en husleje på ca 6500 hver mdr som jeg ellers ville have været nød til at forhøje mine priser med. Jeg kan holde mine priser nede, så alle har en chance for at kunne få den velvære i smukke negle??

Jeg holdte idag en reception for at sætte et punktum for renovationen, og jeg er dybt rørt og taknemmelig over det store fremmøde der var. Bliver rørt til tåre over den opbakning jeg har fået og stadig får. Uden den ville min lille drøm ikke kunne lykkes. Og det er både fra nye såvel som gamle kunder. Venner og ikke mindst min dejlige famile.

Med dette indlæg vil jeg blot takke ALLE for at muliggøre min drøm til virkelighed ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.