Bliver glad helt indeni.

Det sidste stykke tid har jeg fået en del nye kunder. Både kunder der aldrig har prøvet det før, og kunder fra andre saloner. Hver gang der kommer en ny, fortæller jeg stolt om vores fantastiske produkter. Produkter der er holdbare, hvis fremgangsmetoden er korrekt. Der er mange der har fået den opfattelse, at det er helt normalt at neglene til tider knækker af. Piger der er det IKKE. Hvis de ikke er for lange og man passer dem, efter den vejledning man har fået i salonen, så skal de ikke knække. Gør de det alligevel selvom i overholder vejledningen, så er det dårligt udført arbejde fra teknikernes side af, eller ringe kvalitet af produkter. Dog er der en undtagelse hvor stort set alle slags produkter ikke kan klare i længden, det er tipper. Når man sætter en tip fast, så er det vigtigt at den passer 100% til kundens egne negle. Alle kan få tipper på, der passer til deres negle. Det er bare et spørgsmål om at teknikeren får tilpasset hver enkelt tip. Men der er utrolig mange der ikke bruger den tid på tilfilingen, så tipperne ofte er alt for små. Når man så limer dem på, er det klart at de falder af. Den naturlige negl arbejder/presser tippen af, plus limen ikke er stærk nok til at holde tippen på plads (limen er så stærk den må være, da selve limen ikke må skade den naturlige negl). En tip må heller ikke gøre ondt at få på, det viser at den er for lille. Den skal følge din naturlige negl, uanset om din negl er flad, rund, stor eller lille. Får man en tip på der har det naturlige look, så skal man på ingen måde kunne se, at der er en tip. Den skal ligne spidsen af din egen negl. Det er der heller mange der kan finde ud af, eller vil bruge tiden på det. Vores egne negle tager lidt skade, hver gang der skal bygges en ny negl op. Så går i hos en tekniker hvor i hver gang imellem behandlingerne, mister en negl, så søg efter et nyt sted at få dem lavet. Det er en service i betaler for, så vær kritisk, det er helt ok.

Så når der kommer en kunde 2. gang hos mig, og siger med et smil på læben “der er ikke knækket nogle negle” bliver jeg glad og stolt. Der oplever kunden selv at vores produkter holder, som jeg stolt havde sagt gangen før. Det kan godt være at det første gang tog lidt længere tid at lave en opfyldning, men det er alt tiden værd når de kommer igen.

Jeps jeg skrev rigtigt. Man kan sagtens lave en opfyldning oven på andres produkter, uden der falder af. Så længe kunden er klar over at der ikke gives 100% garanti på holdbarheden. De fleste mærker kan godt arbejde sammen. Og hvorfor så file negle/produktet af, hvis det sidder godt nok fast? Det skader kun den naturlige negl mere end det gavner. Jo jo ved da godt at kunden vil betale det mindre, men i sidste ende bliver hun længere, pga ærligheden og respekten hun fik den første gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.