Nye produkter.

I den her weekend er jeg i Prag for at lære om vores nye produkter i NSI. Der er NSI folk fra flere steder i verden. NSI kommer ca 1 gang om året med nye produkter og det gælder om at følge med i tiden, og her i weekenden er jeg nede for at blive opsummeret i det sidste nye.

Jeg synes at det fjerner en stor byrde fra mine skulder, at når NSI release nye produkter, så er de afprøvet i USA længe inden. Så det er produkter der holder (og gør de ik det, er det mig der laver fejl) og som jeg kan stå indenfor. Glæder mig til i morgen hvor der skal leges med de nye produkter. Og få tips og gode råd fra resten af NSI familien.

Jeg har været uddannet i over 12 år, og har til d.d ikke prøvet bedre produkter end NSI. Og jeg vil gøre alt jeg kan, for at andre finder ud af det også. De er af så høj kvalitet at jeg reparerer negle UDEN beregning, hvis der kommer en kunde med ødelagte negle (hvis de har overholdt de anvisninger jeg har givet dem) for jeg VED at det holder og ikke går i stykker, uden grund.

Distributør af NSI i Danmark, Rikke & Mikkel, sammen med min mand Jonas.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.