Aldersgrænse på mine kunder

Konfirmationerne står for døren og der er mange unge piger der ønsker sig negle. Kommer de til mig og gerne vil have dem lavet, så er kravet at de bestiller en tid til aftagning, senest 14 dage efter de er lavet. De unge piger er ikke gamle nok til at få lavet negle reglmæssigt. Deres negle er ikke færdig udviklet, og derfor kan de ikke holde til at få lavet dem ofte. Plus de har en tendens til at pille i neglene og det ødelægger også deres egne negle.

Unge mellem 16 og 18 år kan godt få lavet negle her, dog ifølge en voksen. De er nød til at have en til at hjælpe dem med at forstå det arbejde der ligger i at vedligeholde negle bagefter.

God service er vigtigt

Jeg møder desværre ofte nogle kvinder der piller i deres negle. Når de piller et stykke af produktet af, så ryger der et stykke af deres egne negle med. Jo flere gange det gentages, jo tyndere bliver de. Hvis jeg så ligger et produkt på og man støder neglen, kan man i værste tilfælde river sin egen helt af. Jeg ville ikke kunne se mig selv i øjnene, hvis jeg ikke inden have forhindret det. Derfor fortæller jeg også de kunder at hvis de ikke kan lade vær, så er jeg nød til at stoppe med at lave deres negle. Det fag her er et servicefag og det er vigtigere for mig at give den rigtige vejledning, fremfor at tjene penge. Dermed sagt at hvis føler at man får en god service, så vil kunderne i 90% af tilfældene komme tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.