Gode produkter og arbejde.

Idag har jeg haft en kunde hos mig, som der igennem de sidste snart 5 år, har fået lavet negle hos mig. Da hun er igennem et større sygdomsforløb, har hun brug for at få sine negle af. Jeg tog et billede så jeg kan vise jer, hvor fine negle man har, også efter så lang tid med produkter på. Mange fortæller tit at deres negle er ødelagt efter de har haft produkter på, hvor jeg fortæller at det er enten p.g.a grundarbejdet er udført forkert, eller også kan det være hvis de selv tager det af, elller hvis derbliverbrugt skod produkter. Jeg har tit sagt at det ikke skader kunderne negle, hvis de følger mine anvisninger. Jeg er stolt af at bruge NSI produkter, for det er de bedste jeg nogen sinde har brugt og her kan i selv se hvor smukke negle min kunde har efter så mange år.

Da folk begyndte at få øjnene op for WISH, og se hvor billigt tingene er, tænkte/tænker de ikke over hvor skadeligt de ting kan være. Alle der forhandler negleprodukter i danmark, skal have EU godkendt deres ting. Hvor produkter sendt fra wish ike er godkendt. De indeholder ofte mange giftstoffer og kan give nogle af de værste allegier. Det er nok også én af grundene til at det er så billigt. Så kære piger, tænk jer nu rigtig godt om, når i bestiller fra udlandet 🙂

 

Og forresten, så tak fordi i tager så godt imod mit nye abonnement af Gel Polish Pro 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.