Alt godt til den der venter (kæmper)

Tænk at det kom til mig idag 🙂 Har haft kontaktet min udlejer, da mine ellers super lækre lokaler, er alt for dyre for mig. Har spurgt om de evt havde noget, som er mindre og billigere. Det havde de, dog har (havde) jeg 3 mdr opsigelse på det jeg har. Min udlejer kom ned i salonen idag og sagde at jeg må rykke over i det nye, uden opsigelsen 🙂 Jeg er dybt taknemmelig over at de vil hjælpe mig, for det gør at jeg kan køre min elskede lille salon vider. TAK er kun et fattigt ord her. Så i morgen er den eneste dag, jeg kan se det positive i at jeg ikke har så mange kunder, for så kan jeg rykke salonen. Den ligger på vejen bag ved der hvor jeg ligger nu 🙂

Glæder mig til at vise jer billeder fra min nye salon/academy og heldigvis er min mand hjemme fra havet de dage her, til at kunne hjælpe mig med at gøre den fin og til at få hængt ting op. (jeg må indrømme at noget af det eneste jeg overhovedet IKKE kan, er at bore huller så de passer) 😉

Jeg må så sige at det eneste lille “men” der er ved mit nye lokale, er at der ikke er wc der. Jeg har tænkt at mine kunder kun er der i 1 time og jeg vil se om jeg ikke kan lave en aftale med en virksomhed i nærheden og at lægge nogle penge i deres “kaffekasse” og så bruge deres. Men tænk at jeg sparer 4000,- om måneden, ved at rykke. Det er mange neglekunder der skal igennem for at tjene 4000,- mere hver måned.

Det her har været en af de bedste dage længe og synes bare at jeg ville dele det med jer 🙂

 

Kh Beauty by Juel

 

11 tanker om “Alt godt til den der venter (kæmper)

 1. Lotte siger:

  Ej hvor dejligt det kunne lade sig gøre så hurtigt ??
  Glæder mig meget til at se de flotte nye lokaler ??
  Og super flot hjemmeside ??

  • Beauty by Juel siger:

   Ja der kommer du i det nye lokale 🙂 Jeg skal nok lige give jer alle besked ang i morgen 🙂 Tak 🙂

 2. Tina Bach siger:

  Dejligt at høre at “alt” lykkedes for dig i øjeblikket og god flyttedag – glæder mig til at se de nye lokaler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.