Aller første, nogen sinde :)

Jeg blev spurgt af en veninde, hvorfor jeg ikke lavede en blog! Hmmm tja det kunne jeg da ikke sige hvorfor ikke, udover at jeg ikke havde tænkt i disse tanker. Nu prøver jeg og så må jeg jo se om det er noget folk kan lide 🙂

Først vil jeg fortælle at jeg er ordblind, så der vil helt sikkert være masser af stavefejl. Sikkert også så grove at i vil få et godt grin af det 😉 Jeg vil skrive det på samme måde, som jeg ville have sagt det. Når jeg skriver herinde, så er det min egen holdning, mening, erfaring og oplevelser.

At have sin egen neglesalon, kan og er ofte en hård kamp. Forstået sådan at der er utrolig mange der gerne vil have smukke negle, men helst gratis. Det er mange kvinder der syntes at 650,- er vildt dyrt for nye negle, og især fordi man kan på d.v.s FB sider, kan få dem hos en privat for 350-400,-. Kære piger/kvinder, når det er privat er det ofte ikke teknikernes levevej og har derfor ikke et lokale de lejer m.m. Ud af de 650,- jeg tager for nye negle, skal jeg betale husleje, lys, vand, varme, moms, skat, telefon, hjemmeside, internet, licens for at må høre radio, opsparing til efteruddannelse og så til sidst, min egen løn. Så næste gang i tænker at det er dyrt at få lavet negle i en salon, tænk lige på de udgifter der er forbundet med prisen 🙂

I min salon er noget af det vigtigste, gode produkter og service. Jeg bruger kun produkter fra NSI og det er de bedste produkter jeg nogen sinde har prøvet. Det gør også at jeg har den service at hvis min kunde knækker en negl inden for de første 14 dage, unden at have opdraget den nogen form for skade selv, reparere jeg den gratis. Bruger man kvalitets produkter, knækker neglene ikke. Og skulle de knække, er det mig der har lavet en fejl på en eller anden måde. Og så skal jeg rette op på det, gratis.

Det er vigtigt for mig at fortælle mine kunder, hvad der er bedst for deres negle. D.v.s hvordan de bedst muligt passer deres negle, vedligeholder og det er både hvis de får forstærkning af egne negle, nye negle, eller Gel Polish på. Hvis man en dag ikke ønsker at have nogen former for produkter på sine negle, skal det kunne tages af, uden at kundens egne negle er skadet. Dette kan kun lade sig gøre, hvis mit basis arbejde er gjort godt nok, og at kunden har vedligeholdt neglene, efter mine instrukser. Så et godt samarbejde mellem kunden og jeg, er meget vigtigt.  Kommer der en kunde med meget ødelagte negle, så laver jeg dem ikke. Det ville skade deres negle endnu mere og jeg føler at det min pligt at guide dem, hvad der er bedst for dem.

Det her er mit første blogindlæg nogen sinde, og vil prøve i et stykke tid, for at se om der overhovedet er noget der har lyst til at læse det jeg skriver 🙂

KH Beauty by Juel – Nail Salon & Academy <3

 

2 tanker om “Aller første, nogen sinde :)

  1. Tina Bach siger:

    Dejligt at læse lidt om din hverdag både op og nedture ? jeg glæder mig til at læse meget mere i din blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.